Aktuális | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Aktuális

Jegyvisszaváltás – Carmina Burana!

Kedves Hangversenylátogató!

Sajnálattal jeleztük Önök felé, hogy a 2020. szeptember 18-ra tervezett Carmina Burana koncertünk elmarad a járványügyi helyzet miatt! Ennek oka a sokfelől érkező kórusok, szólisták, s az egy légtérben tartózkodók nagy száma!

Más hangversenyünk nem került lemondásra, mert a többi koncertünkön nincs ennyi közreműködő!

Néhány fontos információ a jegyek visszaváltásáról:

A JEGYEKET SZEPTEMBER 21. ÉS OKTÓBER 31. KÖZÖTT VAN LEHETŐSÉG VISSZAVÁLTANI, ELŐBB VAGY KÉSŐBB NEM!

Óvintézkedések a Ciróka Babakoncerten

Kedves Szülők!

A koronavírus-járvány miatt bekövetkezett kényszerű szünet után, már nagyon vártuk a lehetőséget, hogy újra találkozzunk Önökkel és Csemetéikkel.

Közönségünk és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra, ezért a Ciróka Babakoncertekre vonatkozóan az alábbi óvintézkedéseket vezetjük be, amelyekhez kérjük és köszönjük az Önök együttműködő támogatását:

Koncertjeinken kötelező a maszk viselése

Kedves Hangversenylátogató!

A koronavírus-járvány miatt bekövetkezett kényszerű szünet után, augusztus 26-tól ismét megkezdődik a bérletes szezonunk a Művészetek Házában.

Jelen pillanatban nincs érvényben korlátozó intézkedés a zárt térnek minősülő, széksoros nézőtérrel rendelkező koncerttermek látogatására vonatkozóan, vagyis koncertjeink akár teltházzal is megrendezhetők lennének.

Rengeteg élménnyel és még több tervvel zárta évadát a Miskolci Szimfonikus Zenekar

Közel 80 koncert, 32 ezer néző és megannyi különleges produkció – ezek a Miskolci Szimfonikus Zenekar 2019/2020-as évadának számadatai. Az együttes szezonjának záró társulati ülésén, a jubiláló, a nyugdíjba vonuló, a legtöbb szolgálatot teljesítő tagokat is köszöntötték, illetve az "Évad Zenésze" kitüntetés is gazdára talált.

 

Utolsó pillanatok a bérletfoglalásra!

Kedves Hangversenylátogató!

Bérleteseink számára június 19-én lejárt a visszajelzési határidő. Meghosszabítjuk azonban ezt a lehetőséget JÚNIUS 30-ig! Kérjük, jelezzék vissza bérletfoglalási szándékukat, különben nem tudjuk garantálni korábbi helyeiket!

 

Emellett örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Filharmónia Magyarország jegypénztára (Miskolc, Kossuth utca 3.) június 25-én megnyitja kapuit a bérletvásárlók előtt!

 

Köszönjük, hogy velünk maradtak!

 

Várjuk szeretettel a következő évadban is!

 

 

Íme a koncertpótlások időpontjai!

Kedves Közönségünk!

Minden igyekezetünkkel azon voltunk - és vagyunk még most is -, hogy lehetőség szerint minden elmaradó programunkért kárpótoljuk a kedves közönségünket! Ennek eredményeképpen, örömmel tájékoztatjuk, az alábbi, elmaradt programjaink új időpontjáról:

FényÁrnyék 3. koncert 2020. márc.22.

Új időpont: 2020. nov. 21. (SZOMBAT) 16.00 Olasz Intézet

 

Tűzvarázs VI. koncert 2020. márc.23.

Új időpont: 2020. nov. 18. (SZERDA) 19.00 Művészetek Háza

 

ELINDULTUNK!

Június 3-án elindultak a próbák a Miskolci Szimfonikus Zenekar székházában. Egyelőre csak szólamonként tartunk próbákat, a járványügyi szabályok szigorú betartásával. A zenészek boldogsága látszik a fotókon is, hogy újra megélhették a közös muzsikálás élményét.