Hooligans Symphonic Miskolcon – a 2017-es nyár legnagyobb zenei durranása! | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Hooligans Symphonic Miskolcon – a 2017-es nyár legnagyobb zenei durranása!

A Miskolci Szimfonikusok és a 20 éves Huligánok találkozása egy színpadon

Egyedi, izgalmas, pezsdítő, stílusos és trendi eseménynek ad otthont a Miskolci Sportcsarnok július 7-én. A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében eddig sem volt hiány különleges produkciókban, de ez alkalommal minden eddiginél izgalmasabb konstrukciót álmodtunk meg a Hooligans zenekarral közösen.

A Hooligans már több mint 20 éve ontja a slágereket és szórakoztatja a Nagyérdeműt. Kevés olyan hely van Magyarországon, ahol ne adtak volna teltházas koncertet. Sikereiket bizonyítja temérdek rádiós sláger, amelyek sosem mennek ki a divatból. A számtalan és többszörös aranylemezes, platinalemezes banda július 7-i koncertjét a Miskolci Szimfonikus Zenekar kísérete teszi varázslatossá.
A nemzeti kategóriájú zenekar sokszor bizonyította már sokoldalúságát, helytállását a könnyedebb műfajokban is, gondoljunk csak a FeelHarmonic Love popkoncert showra, vagy az évről évre nagy sikert arató Újévi hangversenyekre. A két együttes munkásságának, szakmai tudásának és stílusának találkozása pedig teljesen új megközelítésbe helyezi a zenei élményt.
Egy szóval jellemeznénk: kihagyhatatlan.

2017. július 7. - 19:00
Generali Aréna, Miskolc
Közreműködik a Fráter Kórus
Vezényel: Werner Gábor

Az online jegyértékesítés már megkezdődött:
https://www.mso.hu/hu/koncertek/online-jegyvasarlas