Ifjúsági kvíz díjátadó | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Ifjúsági kvíz díjátadó

Játék és Zene – Kisorsoltuk az idei Ifjúsági Kvízjáték nyerteseit

 

Ismét sikerrel zárult a Szimfonikusok online kvízjátéka, ahol az általános- és középiskolások mutathatták meg az Ifjúsági hangversenyeken szerzett tudásukat. Hárman közülük értékes ajándékokkal gazdagodtak. Az idei totót november 20-ig tölthetik ki a diákok a zenekar honlapján.

 

Egy okostelefon, egy bluetooth hangszóró és egy bluetooth fejhallgató talált gazdára a Miskolci Szimfonikus Zenekar által meghirdetett Ifjúsági kvízjátékában. A 2018/2019-es évadban Egy kiállítás képei címmel szervezték az ifjúsági koncerteket, így ehhez kapcsolódott a totó témája is. A legügyesebbek közül véletlenszerű sorsolással választottuk ki a 3 szerencsést, akik értékes díjakban részesülnek. Idén az első helyezett egy Huawei P Smart (2019) mobiltelefon boldog tulajdonosa lett a Telekom Nyrt. Miskolci Üzletének jóvoltából, a második helyezettet egy bluetooth hangszóróval, a harmadikat pedig egy bluetooth fejhallgatóval ajándékozza meg a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Mindezeken felül minden nyertes kap egy-egy esernyőt és egy-egy termoszt, szintén a Telekom Nyrt. Miskolci Üzletének felajánlásából!

A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. már több évtizede szervezi meg ifjúsági koncertsorozatát Miskolcon és térségében. Idén már csak egy turnusban, ősszel találkozhattak az iskolások a nekik szóló sorozattal. A hangversenyek mindig egy az ifjúság számára izgalmas és érdekes témára épülnek, közismert népszerű darabokkal a műsorán. Az ifjúsági koncertsorozat által a Miskolci Szimfonikus Zenekar elviszi a városi és vidéki intézmények diákjai számára a komolyzene egy szeletét. A koncerteken a muzsika mellett ismeretterjesztő zenei narrációt is hallhatnak a jelenlévők, amelyet vetítés is kísér. Ennek okán álmodtuk meg, hogy egy kis játékot csempészünk az ifjúsági sorozatba. A hangversenyeken látott és hallott információkból minden évadban összeállítunk egy 13+1 kérdéses kvízt, amelyet a zenekar hivatalos weboldalán a www.mso.hu oldalon tölthetnek ki a fiatalok. A legügyesebbek értékes nyereményekben részesülnek a következő évad első ifjúsági koncertjén.

Mint minden évben most is játszhat az ifjú hangverseny-látogató közönség. Az idei verseny megnyitója és az előző évad nyerteseinek díjátadója 2019. november 4-én, hétfőn 12.15 órakor zajlott a Művészetek Házában. A 2019/2020-as évadra meghirdetett verseny 2019. november 20-ig tart, ahol szintén értékes ajándékokért játszhatnak majd az Ifjúsági hangversenyek résztvevői a zenekar hivatalos weboldalán.

 

 

 

Az idei szerencsés nyertesek:

 

Díj

Név

Nyeremény

Iskola

Osztály

1.

Sütő Erzsébet

Huawei P Smart (2019) mobiltelefon.

Földes Ferenc Gimnázium

11.e

2.

Bendicskó Laura

JBL Flip 3 Stealth Edition hordozható, vezeték nélküli bluetooth hangszóró

Földes Ferenc Gimnázium

12.b

3.

Verbőczi Ákos

JBL T500 Bluetooth Fejhallgató

Vasvár úti Általános Iskola, Ózd

4/a.