Koncertjeinken kötelező a maszk viselése | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Koncertjeinken kötelező a maszk viselése

Kedves Hangversenylátogató!

A koronavírus-járvány miatt bekövetkezett kényszerű szünet után, augusztus 26-tól ismét megkezdődik a bérletes szezonunk a Művészetek Házában.

Jelen pillanatban nincs érvényben korlátozó intézkedés a zárt térnek minősülő, széksoros nézőtérrel rendelkező koncerttermek látogatására vonatkozóan, vagyis koncertjeink akár teltházzal is megrendezhetők lennének.

Közönségünk és munkatársaink biztonsága elsődleges számunkra, ezért az őszi időszakra következő óvintézkedéseket vezetjük be, amelyekhez kérjük és köszönjük az Önök együttműködő támogatását:

  • Saját rendezésű koncertjeinken az épületben egyidejűleg jelen lévő látogatók létszámát 500 főben korlátozzuk. 

 

  • Közönségünk számára a VÉDŐMASZK viselése a városvezetés döntése értelmében KÖTELEZŐ a hangversenytermekben és a közönségforgalmi területeken egyaránt. 

 

  • Kérjük Önöket, hogy érkezzenek a megszokottnál korábban. Hangversenytermeink nézőterét az adott koncert kezdete előtt 30 perccel nyitjuk meg, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát. Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten ügyeljenek a biztonságos fizikai távolság megtartására

 

  • A hangversenyterembe történő belépés előtt érintésmentes lázmérést végzünk, s akinek 37.5 feletti a testhője azt nem tudjuk beengedni a koncertre!

 

  • A teremben külön ültetési szabályt nem alkalmazunk, azonban közönségünk számára lehetővé tesszük, hogy – az üres helyek függvényében – az előadás megkezdése előtt megváltoztassák helyüket. 

A Művészetek Háza épületének közönségforgalmi területein gépi szellőztetés működik, amely biztosítja e terek rendszeres, magas hatásfokú frisslevegő-ellátását.

A Művészetek Házában kézfertőtlenítő adagolókat helyeztek ki, közönségünk és munkatársaink számára javasoljuk ezek rendszeres használatát. 

Az öltözői folyosót zárva tartjuk, nem engedünk be a művészekhez gratulálókat. 

Az augusztus végétől rendezendő koncertek tapasztalatait és az újabb központi intézkedéseket is figyelembe véve alakítjuk majd ki a szeptember 15-ét követő időszakra vonatkozó szabályokat, amelyekről rendszeres tájékoztatást nyújtunk. 

Folyamatosan frissülő információink a Miskolci Szimfonikus Zenekar honlapján, illetve közösségi oldalain olvashatók. 

További információért forduljon hozzánk bizalommal a 06 46 323 488-as telefonszámon, vagy az info@mso.hu e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

 

a Miskolci Szimfonikus Zenekar
e-mail: info@mso.hu
tel.:06-46/323-488