Megvannak a nyerteseink | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Megvannak a nyerteseink

Izgalmas zenei élmény és nyeremények - Ifjúsági koncertek iskolásoknak

 

Az ifjúsági koncerteknek több évtizedes hagyománya van Miskolcon és térségében. A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. minden évad őszén szervezi meg, kifejezetten az ifjúságnak szóló koncertsorozatát. A hangversenyek megvalósításában a kezdetektől fogva partnerei vagyunk a szervezőnek, s visszük el ezáltal a városi és vidéki intézmények diákjai számára a komolyzene egy szeletét. A miskolci iskolák mellett minden évben eljut a műsor, többek között Edelénybe, Ózdra, Mályiba és Mezőcsátra is. A hangversenyek tematikája igyekszik alkalmazkodni a korosztályi igényekhez, így közismert, népszerű darabok kapnak helyet a műsorban, de volt már kifejezetten filmzenei témájú sorozat is. A koncerteken a zenei blokkokat, ismeretterjesztő narrációval kötik össze. Ennek nyomán álmodta meg a zenekar az ifjúsági sorozatokhoz kapcsolódó kvízjátékát, ahol a koncerteken elhangzottakról adhatnak számot egy online totó keretében. A kvízt a zenekar hivatalos weboldalán, a www.mso.hu oldalon történő regisztráció után tölthetik ki és küldhetik be az iskolások.

A 2018/2019-es évadban Egy kiállítás képei volt a koncertek, így a totó témája is. A legügyesebbek közül véletlenszerű sorsolással választottuk ki a 3 szerencsést, akik értékes díjakban részesülnek. Idén az első helyezett egy Huawei P Smart (2019) mobiltelefon boldog tulajdonosa lett a Telekom Nyrt. Miskolci Üzletének jóvoltából, a második helyezettet egy bluetooth hangszóróval, a harmadikat pedig egy bluetooth fejhallgatóval ajándékozza meg a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

A hivatalos díjátadóra a 2019/2020-as évad első Ifjúsági hangversenyén kerül sor, november 4-én 12.15-kor a Művészetek Házában, ahol az idei évad kvízjátékát is kihirdetjük. Ebben az évadban 2019. november 4. és november 20-a között játszhatnak a gyerekek, a nyertesek pedig 2020 őszén vehetik majd át díjaikat.

 

Díj

Név

Nyeremény

Iskola

Osztály

1.

Sütő Erzsébet

Huawei P Smart (2019) mobiltelefon.

Földes Ferenc Gimnázium

11.e

2.

Mező Fatima

JBL Flip 3 Stealth Edition hordozható, vezeték nélküli bluetooth hangszóró

Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnázium,

11.e

3.

Verbőczi Ákos

JBL T500 Bluetooth Fejhallgató

Vasvár úti Általános Iskola, Ózd

4/a.