Nyereményt hozó Hangszermesék | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Nyereményt hozó Hangszermesék

Ismét sikerrel zárult a Szimfonikusok online kvízjátéka, ahol az április eleji Hangszermesék című koncerteken hallottak, látottak alapján adhattak számot tudásukról a miskolci és környékbeli iskolások. Hárman közülük értékes ajándékokkal gazdagodtak.

 

A Miskolci Szimfonikus Zenekar által indított ifjúsági kvízjátéknak már több évtizedes hagyománya van. Idén azonban nem az Ifjúsági hangversenyekhez, hanem a Hangszermesék programhoz kapcsolódtak a kérdések. Közel 100 diák töltötte ki a totót a zenekar hivatalos weboldalán. A legügyesebbek közül 3-om szerencsés egy ACER monitor, egy bluetooth hangszóró és egy bluetooth fejhallgató boldog tulajdonosa lett. Idén az első helyezett egy ACER Nitro monitorral lett gazdagabb az www.acershop.hu jóvoltából, a második helyezettet egy bluetooth hangszóróval, a harmadikat pedig egy bluetooth fejhallgatóval ajándékozza meg a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

A szerencsés nyertesen 2022. május 23-án, hétfőn este hat órakor a Zenekar Tiszta forrásból című ifjúsági koncertjének elején vehetik át díjaikat a Művészetek Háza színpadán.

Az együttes mindig nagy hangsúlyt fektet az ifjúságnevelésre, a jövő hangversenylátogatóinak megtalálására és megtartására. Ezért készült az elmúlt időszakban két online ismeretterjesztő felvétel Hangszermesék címmel a zenekar gondozásában. A Csajkovszkij Diótörő-szvitjét feldolgozó online tartalom élőben is bemutatásra került április 4-én és 5-én, összesen 5 koncerten a Lázár Ervin program keretében.  Ebből született meg az idei 13+1 kérdés a zenekar hivatalos weboldalán lévő kvízjátékhoz.

A Zenekar idén se szeretné kvíz nélkül hagyni a fiatalokat, amelynek indulásáról a www.mso.hu oldalon nyújtanak majd tájékoztatást.

Az idei szerencsés nyertesek:

Díj

Név

Nyeremény

Iskola

1.

Molnár Zsófia

Acer Nitro VG220Qbmiix FreeSync Monitor 21,5”

www.acershop.hu

Miskolci Könyves Kálmán Általános Iskola és AMI

2.

Fügedi Julianna

ENERGY SISTEM Urban Box 5+ Space bluetooth hangszóró, fekete

Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola- Felsőzsolca

3.

Rózsa Márton

JBL T500BT bluetooth fejhallgató, kék

Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda