Sikeres évkezdet Miskolcon | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Sikeres évkezdet Miskolcon

A Miskolci Szimfonikusok január 4-én kezdte meg idei működését, három egymást követő napon, négy teltházas koncerttel ünnepelték az új évet.

Ahogy Handa Eszter, a zenekar kommunikációs menedzsere fogalmazott: „Fantasztikus hangulatban telt mind a négy hangverseny, hála a nagyszerű közönségnek és a vendégművészeknek, ennél szebb születésnapi ajándékot és évindítást nem is kaphattunk volna, köszönjük!”

A Miskolci Szimfonikusok Újévi hangversenyeire mindig nagy az érdeklődés, de idén először a hagyományosan három koncert mellett egy negyediket is tartottak, hogy kiszolgálják közönségüket, így több mint 2500 ember tapsolhatott nekik a hétvégén. A nagyszabású gálahangversenyek műsorán népszerű polkák, operaáriák és operett- és világzenei slágerek szerepelnek, amelyek tolmácsolásához idén Horti Lillát, Szappanos Tibort és a Four Fathers-t hívták vendégül. A szervezők a látványnak is kiemelt szerepet szántak, így ezúttal is volt tánc, a Szinvavölgyi Néptáncműhely művészeinek jóvoltából, illetve a színpad teljes szélességében vetítés is kísérte a koncerteket.

Az együttest Antal Mátyás vezényelte.

A koncertek háziasszonya a Bartók Rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel című műsor hangja, Becze Szilvia volt.

Forrás:

https://www.gramofon.hu/archivum/sikeres-evkezdet-miskolcon?fbclid=IwAR2...