Hírek | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Hírek

Felhívjuk figyelmét, hogy a legfrissebb kormányrendelet értelmében újra KÖTELEZŐ A MASZK viselése a zárt térben tartandó eseményeken. Mivel a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei 500 fő alattiak, így egyelőre védettségi igazolványhoz nincs kötve a koncertlátogatás!

Ezúton szeretnénk...

2021-ben csak a képernyőkön keresztül találkozhattak zenekedvelők és muzsikusok, de 2022-ben újra nagyszabású Újévi hangversenyekkel köszöntik az új esztendőt a Miskolci Szimfonikusok. A kitűnő muzsika, a nagyszerű vendégművészek, a kivételes látvány és a hangulat most is garantált.

...

Kedves Közönségünk!
A napokban felröppenő hírekre reagálván szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a jelenlegi korlátozások értelmében hangversenyeink VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL is látogathatóak.

A minisztériumi tájékoztatás értelmében a jelenlegi szabályozás, amennyiben a...

Kedvezményes bérletek AUGUSZTUS 15-ig!

 

Kedves Hangversenylátogató!

Köszönjük, hogy az elmúlt évben komolyzenei bérletet váltott és bízunk benne, hogy a következő zenei évadban is viszontláthatjuk majd koncertjeinken.

Engedje meg, hogy ezúton...

Kedves Hangversenylátogató!

Június 25-i Tűzvarázs pótló koncertünket a Filharmónia Magyarország élőben közvetíti. Ennek okán szeretnénk kérni, hogy mindenki korábban érkezzen a koncertre, hogy legyen lehetőség még az oltási igazolványok ellenőrzésére. Ajtónyitás 18:20.

19:00 órakor...

Kedves Hangversenylátogató!

Engedje meg, hogy a Miskolci Szimfonikus Zenekar nevében ezúton is megköszönjük hűségét és végtelen türelmét ebben a nehéz időszakban. Bízunk benne, hogy Önnek is annyira hiányzik már a koncertélet, mint nekünk, s a következő zenei évadban is bizalmat szavaz...