Híreink

Híreink

Bor, zene, kastély - Hangulatos nyárzáró koncert Edelényben

Kihagyhatatlan élményt kínálunk a jó muzsika, a kiváló borok és a szép helyszínek kedvelőinek, 2017. augusztus 25-én. A Kastély-szerenád koncert helyszíne ezúttal az edelényi L’Huillier–Coburg-kastély udvara lesz. A program zenei összeállítása a történelmi múlthoz, a helyszín érzelemvilágához kapcsolódik, kihasználva a helyszín egyedi atmoszféráját. A koncert előtt pedig egy rendhagyó borkóstolóval lepjük meg a közönséget a HetedHét pince jóvoltából.

 

A Csodás Helyszínről:

Hooligans Symphonic Miskolcon – a 2017-es nyár legnagyobb zenei durranása!

A Miskolci Szimfonikusok és a 20 éves Huligánok találkozása egy színpadon

Egyedi, izgalmas, pezsdítő, stílusos és trendi eseménynek ad otthont a Miskolci Sportcsarnok július 7-én. A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében eddig sem volt hiány különleges produkciókban, de ez alkalommal minden eddiginél izgalmasabb konstrukciót álmodtunk meg a Hooligans zenekarral közösen.

Magyar világsztár lesz a vendégünk

A világhírű gordonkaművész, Várdai István lesz a vendégünk Tűzvarázs bérletünk 5. koncertjén. A Kocsis Zoltán utódjaként emlegetett fiatal tehetség számos nemzetközi sikert tudhat már maga mögött, de elmondása szerint még bőven van mit tennie. 2017. március 13-án Elgar: Csellóversenyét hallhatja tolmácsolásában a közönség.

Beszélgetés Várdai István csellóművésszel, aki Németországban otthon, Magyarországon pedig itthon van.

 

- Néhány éve Németországban él, mégis gyakran jön Magyarországra. Mi hozza haza?

Oldalak