Híreink

Híreink

Hamarosan megkezdődik a jegyértékesítés!

Kedves Hangversenylátogató barátaink!

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy Tűzvarázs és Hangforrás bérleteink augusztus 31-ig vásárolhatóak meg. Szeptember 1-től megkezdjük a jegyértékesítést bérletes hangversenyeinkre. Kérjük, azok a bérleteseink, akik az első hangverseny előtt szeretnék átvenni bérleteiket feltétlenül jelezzék felénk, egyébként bérlethelyeik szeptember elsején automatikusan felszabadulnak és értékesítésre kerülnek!

Bérleteinkről további információt találnak az alábbi linken:

Zene világnapja Illényi Katicával

Újabb ínyencséggel készülünk a Zene világnapjára!

 

Mint ismert, október elseje a zene világnapja, ebből az alkalomból országszerte több koncertet és más zenei programot is rendeznek. A Miskolci Szimfonikus Zenekar már ötödik alkalommal mutatja be a muzsika sokszínűségét a Zene világnapján.

Izgalmakkal teli évadot zártunk

81 koncert, 32 ezer néző, két külföldi turné és megannyi különleges produkció – így néz ki statisztikailag a Szimfonikusok elmúlt zenei évada. Ettől azonban sokkal több dolog történt. A Zenekar 2017/2018-as évadának záró társulati ülésén, a jubiláló tagokat is köszöntötték, illetve az "Évad Zenésze" kitüntetés is gazdára talált.

Különleges programmal készülünk a csupa 5-ös évadra

Bérletes koncertek, egyedi produkciók, gyermek, és ifjúsági programok, budapesti és külföldi szereplések … - színesnek ígérkezik a Miskolci Szimfonikus Zenekar 55. zenei évada. A sajtó képviselőit május 30-án tájékoztatta az együttes vezetősége a 2018/2019-es szezonról. Az évadhirdető eseményen bemutatkozott a zenekar új művészeti vezetője, Antal Mátyás is.

55 éves a Miskolci Szimfonikus Zenekar. A jeles év apropóján minden eddiginél színesebb repertoárt állítottunk össze.

Oldalak