Musical és Miskolc Symphonic | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Musical és Miskolc Symphonic

2021. augusztus 28., szombat 19:00
Helyszín: 
Művészetek Háza
Vezényel: 
Közreműködők: 
Ének: Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Cselepák Balázs, Csiszár István

A legkiválóbb musical slágerek, a műfaj legkiválóbb képviselőinek tolmácsolásában!

A MUSICAL és MISKOLC GÁLA 2013-ban indult útjára. Az idei évben a rendezvény fenállásának nyolcadik évfordulóját ünnepli. A 2019-es évben első alkalommal a program második felvonásában a Miskolci Szimfonikus Zenekarral közös produkcióval lephették meg a közönséget. Az együttműködés nagy sikert aratott ezért már nem is volt kérdés hogy újra együtt dolgozunk majd a VIII. Musical és Miskolc Gálán.

Minden évben törekednek arra, hogy országosan ismert, befutott, szakmailag kiemelkedő eredményeket elért előadóművészeket kérjenek fel a gálán való részvételre, akiknek a feladata a szereplésen túl, hogy az ifjú tehetség felkészítésében és mentorálásában is részt vesznek.

Az évek során ügyüknek sikerült megnyerni olyan ismert borsodi és miskolci gyökerekkel rendelkező előadóművészeket, akik azóta is támogatták/támogatják programjukat. Felkérésükre már igent mondott Vágó Zsuzsi a Budapesti Operettszínház meghatározó művésze, Tunyogi Bernadett eMeRTon-díjas musicalénekes, Jancsó Dóra színésznő, énekesnő, Handa Eszter énekesnő, Szolnoki Péter Artisjus-díjas énekes, dalszerző, Csiszár István énekes és szervezőként, énekesként is közreműködik a program lebonyolításában Cselepák Balázs énekes, művészeti vezető.