Majoros Anna Mária | Miskolci Szimfonikus Zenekar

Jelenlegi hely

Majoros Anna Mária

Gazdasági vezető
Kedvenc színed: 
piros
Kedvenc ételed: 
Libamáj almás tokaji aszús mártással
Kedvenc italod: 
víz :-) Rozéban, kizárólag széndioxiddal dúsított
Kedvenc filmed: 
Hogyan veszítsünk el egy pasi 10 nap alatt
Kedvenc könyved: 
Robin Cook: Járvány
Rólam: 

 

Mesélj kicsit magadról, kérlek!

Pozitívan állok az élethez. Véleményem szerint a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Bejegyzésként egyszer egy kolléganőm azt írta rólam, hogy a megoldások kulcsa a kezemben van. Egy másik pedig a kezembe nyomta a titok című könyv film változatát, hogy mindenképpen meg kell néznem, mert ez rólam szól. Mottóm: "Szólj bátran, amiben tudok segítek, az élet máshol mindig visszaadja."

 

Milyen út vezetett a zenekarhoz?

Évtizedek óta gazdasági területen dolgozok, és megkérdezték lenne-e kedvem ehhez a munkához. Megjegyzem, nem bántam meg!

 

Legemlékezetesebb pillanatod a zenekarban?

Zenekari tagok, vagy irodai kollégák tekintetében? Csapatépítésként szerveztem egy otthoni medencepartit a kolléganőkkel, emlékezetesre sikerül... :-). Komolyra fordítva a szót, évekkel ezelőtt Kormánytisztviselői nap alkalmából a Zenészek filmzenével lepték meg a közönséget, melytől a hideg is kirázott. Mérhetetlenül büszke voltam rájuk, és jó érzéssel töltött el, hogy egy ilyen tehetséges Zenekart képviselhetek gazdaság vezetőként.

 

Szabadidődben mivel foglalkozol szívesen?

Szabadidő? Nem ismerem ezt a definíciót! Kizárólag gondolatban létezik. Amikor gondolati síkon tervezgetek, akkor a múltból táplálkozva tervezgetem, hogy megint lesz időm szaunázni, biciklizni, túrázni, kártyázni és társasozni a családdal, barátokkal.

 

Jellemezd magad 3 szóval!

Határozott, akaratos, segítőkész

Mi a legközelebbi cél az életedben?

Legközelebbi? 8 órát aludni, megfizethetetlen érzés lehet.